Elektrikli Scooter Tavsiyeleri ve Yorumları

Elektrikli Scooter Tavsiyeleri ve Yorumları

Elektrikli scooter tavsiyesi ile sizlere kendinize uygun aracı seçmenizde yardımcı oluyoruz. Elektrikli scooter modelleri çoğaldıkça tecrübeli ve teknik kişilerce verilecek tavsiyelerin/yorumların da önemi artıyor. Kendinize uygun mikro mobilite aracınızı seçmeden önce bizlere danışmanızı tavsiye ederiz.

Elektrikli scooterlar, sadece eğlence için değil aynı zamanda ulaşım ihtiyaçlarımızı karşılamak için de varlardır. Özellikle kalabalık şehirlerde toplu ulaşımlardan sıkılan ya da pandemi dolayısı ile uzak durmak isteyenlerce tercih edilirler. Küçük yaşlardan başlayan scooter kullanımı yaş ilerledikçe de devam etmektedir. Küçük yaşlarda ayak itmelileri kullanırken yetişkin bireyler olduktan sonra elektrikli modelleri kullanmaya başlarız.

Elektrikli scooter seçerken dikkat etmeniz gereken onlarca önemli konu vardır. Özellikle kendinize ve kullanacağınız şehre/yere uygun bir model seçebilmeniz gerçekten çok önemlidir. Sizin öncelikleriniz ve kullanacağınız ortam şartları scooter seçerken dikkate almanız gereken önemli konulardandır.

Konuyla ilgili en basitinden değerlendirme yapacaksak 2 tekerlekli scooter ve 3 tekerlekli scooter modellerinden başlamamız gerekebilir. Ama biz bu yazımızda yetişkinlere özel olarak tavsiyeler vereceğimiz için 3 tekerli scooter modellerine değinmeyeceğiz.

 

Elektrikli Scooter Tavsiyeleri

 

Elektrikli scooter tavsiyeleri üzerine yazdığımız bu yazımızda elimizden geldiğince yetişkin bireyler için kullanışlı olabilecek modellerden ve teknik özelliklerden bahsetmeye çalışacağız. Sizlerin elektrikli scooter modelleri üzerine yorum yapabilir olmasını sağlamaya çalışacağız.

Elektrikli scooter almaya karar verdiyseniz birçok parametreyi göz önüne almanız gerekir. Çünkü kullanacağınız mikro mobilite aracı size uygun olursa hem kullanım amacına uygun hem de uzun vadede işinize yarar bir araç olacaktır.

 

Elektrikli scooter seçerken dikkat etmeniz gereken konularla ilgili tavsiyelerimizi aşağıda maddelerle sıraladık;

 

  • Kullanacağınınız yere uygun olmalı (rampa, zemin kalitesi, hava şartları, vb.)
  • Boy ve kilonuza uygun olmalı
  • Bütçenize uygun olmalı
  • Amortisörlü mü amortisörsüz mü karar vermelisiniz
  • Ne kadar menzilin sizin için yeterli olacağını belirlemelisiniz
  • Koltuklu mu, koltuksuz mu? (Bazı scooter modellerinde uygun koltuk bulunmaz. Oturaklı scooter kullanacaksanız bunu önceden karar verip ona göre seçmelisiniz.)
  • Elektrikli scooter ağırlığı size uygun olmalı
  • Katlandığında kapladığı alanı değerlendirmelisiniz
  • Scooter taşıma kapasitesi size uygun olmalı
  • IP koruma sınıfı kullanacağınız şehre uygun olmalı (Çok yağış alan, aşırı tozlu vb. yerler)
  • Dolgu teker mi, şambrelli teker mi?
  • Batarya kalitesi
  • Fren tipi (disk fren, motor freni, hidrolik fren vb.)
  • Scooter hızı
  • Motor gücü ve rampa performansı

Yukarıda sizlere elektrikli scooter almadan önce dikkat etmeniz gereken konuları tavsiye olarak yazdık. Umuyoruz ki faydalı bir içerik olmuştur.

Elektrikli scooter, yorum yapılmadan ve üzerine düşünülmeden alınacak araçlardan değildir. Sizlere bu konuda yardımcı olabilecek tecrübeli ve alanında uzman bir ekibe sahibiz. Elektrikli scooter tavsiyeleri ve size uygun scooter modellerini öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz.

 

0850 305 71 14 numarasıyla 7/24 çevrimiçi WhatsApp hattımızdan bize yazabilir ya da mesai saatleri içerisinde yine aynı telefondan bizi arayabilirsiniz. Ayrıca Kadıköy/İSTANBUL’da bulunan mağazamıza da bekleriz.

Etiketler: elektrikli scooter, yorumları, tavsiyeleri, tavsiyeler, yorumlar, scooter yorumları, scooter
Nisan 04, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR