Elektrikli Scooter Teknik Servisi ve Tamiri

Elektrikli Scooter Teknik Servisi ve Tamiri

Elektrikli scooter teknik servisi ve tamiri konusunda hizmet vermeye başladık. Elektrikli scooter tamiri ve teknik servisi ciddi anlamda bilgi ve tecrübe gerektiren bir iş olduğu için sektördeki bu açığı tecrübeli teknik ekibimiz ile kapatmak için kolları sıvadık.

Elektrikli scooter, isminden de anlaşılacağı gibi elektrik ile hareket eden mikro mobilite aracıdır. Üzerinde elektrik motoru, lityum iyon batarya ve elektriksel devreler olduğu için arıza yapma olasılığı da o derece yüksektir. Özellikle dikkatsizlik ve bilinçsiz kullanım bu tür arızaların ortaya çıkmasına ve sorunlar oluşturmasına neden olur.

Ülkemizde son yıllarda popülerliği artarak devam eden elektrikli scooter, teknik servis anlamında aynı oranda bir büyümeye sahip değil. Özellikle ülkemizde en çok satış adetine sahip modellerin başında gelen Xiaomi elektrikli scooter, teknik servis ve tamir konularında yeterli hizmet ağına sahip değildir. Bunun da başlıca sebebi satışların ve talebin yüksek olmasına karşılık tamirhane ve teknik servislerin bu satışları karşılayacak oranda bulunmamasıdır.

 

 

ScooterAl olarak tüm marka ve modelden elektrikli scooter arıza tespiti ve tamir hizmeti vermekteyiz.
Bizi Arayın: 08503057114

 

Elektrikli scooter kullanıcılarının teknik servis konusunda bir başka sıkıntısı da özellikle garanti süresi dolduktan sonra veya kullanıcı hatasından kaynaklı arızaların tamirinde ve onarımında resmi garanti servislerin normal servislere göre daha yüksek bakım ücreti almalarıdır. Tabi bu konuda bir genelleme yapamayız. Bu yazdığımız firmadan firmaya değişkenlik gösteren bir durumdur.

 

stanbul Elektrikli Scooter Teknik Servisi

 

İstanbul, elektrikli scooter teknik servisi konusunda en çok ihtiyaç duyulan şehirlerimizin başında gelir. Gerek şehir içi mikro mobilite araçlarından olan scooterların kullanımının yüksek olması, gerekse kullanıcı başına sürüş menzilinin fazla olması İstanbul’da escooter arızalarının da yüksek olmasına neden olmaktadır.

İstanbul, yokuşlu yolları ile motorunuzu ve bataryanızı zorlayan bir şehir olmasının yanında yağmur ve kar yağışlarından dolayı da özellikle dikkat edilmesi ve bilinçli kullanıcı olunması gerekilen bir yerdir. Elektrikli skuter ip koruma sınıflarıyla ilgili bilgisi olmayanlara tavsiyemiz; kullandığınız scooterın özelliklerine göre hareket etmeniz gerekmektedir. Özellikle motorunuzun ve bataryanızın hava şartları ve yabancı maddelere (toz, su, vb.) karşı direnç seviyesini bilmeniz escooterınız için hayati önem taşımaktadır. Bu konuyla ilgili Scooter IP Değeri hakkındaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

 

 

İstanbul Scooter Teknik Servisi

 

İstanbul, escooter kullanıcılarının en yoğun olduğu şehir diye daha önce belirtmiştik. İstanbul bu açıdan en çok teknik servis ve tamir hizmetlerine ihtiyaç duyulan da bir şehir. Teknik anlamda elektrikli mikro mobilite araçlarının tamirini ve bakımını yapacak usta ve teknik ekibin olması da gerekmektedir.

Mikro mobilite araçlarının ülkemizde yakın zamanda popüler olmaya başlaması aslında tamirlerinin yapılamamasına bir bahane değildir. Çünkü elektrikli scooter, bisiklet, tek teker, hoverboard gibi mobilite araçlarının teknik anlamda arıza ve problemleri genellikle birbirine yakındır. Çünkü elektrikli motor, batarya, elektronik devreler ve diğer komponentler neredeyse hepsinde aynı mantıkta işlev görür. O sebeple, elektrikli motor tamiri ve batarya tamirinden anlayan bir teknik eleman bu araçların da tamirini yapma konusunda zorlanmayacaktır.

Burada özellikle belirtmemiz gereken ve önemli olan konu, teknik servis hizmeti veren firmaların bu alanda yetkinlik seviyesi ve tecrübesidir. Arızalı araçların tamirinin yapılmasının yanında kullanıcıların arızanın tekrarlamaması için bilgilendirilmesi ve bilinçli kullanıcı sayısının artırılmasının hedeflenmesi gerekmektedir.

ScooterAl olarak, arızalı ve problemli elektrikli scooterlarınızı inceliyor ve sizlere arızaları konusunda bilgi veriyoruz. En uygun ve ucuz fiyatlarla teknik servis hizmetini sağlıyoruz. Ayrıca bizler için önemli olan ve üzerinde ciddiyetle durduğumuz konulardan “bilinçli kullanıcıların artırılması” amacıyla e-scooter kullanıcılarına arızanın tekrarlamaması için bilgi veriyoruz. Bilinçli kullanıcı sayısını artırmayı dolayısı ile de arıza ve kazaların önüne geçmekte ciddi anlamda katkı sağlamayı hedefliyoruz.

 

İstanbul Elektrikli Scooter Teknik Servisi ve Tamiri Nerede?

 

 

İstanbul Küçükyalı’da bulunan mağazamıza arızalı scooterlarınızı getirmeniz takdirde arızaları konusunda sizleri bilgilendirebilir ve problemlerin çözümü için hizmet sağlayabiliriz. Tecrübeli ve uzman teknik ekibimiz ile sizleri ebisiklet, tek teker, hoverboard gibi mikro mobilite araçlarınından olan elektrikli scooterlar için teknik servisimize bekliyoruz.

Kazasız ve mutlu günler dileriz.

 

 

Etiketler: elektrikli, scooter, elektrikli scooter, teknik servis, bakım, onarım, teknik servisi, istanbul, kocaeli, antalya, izmir, ankara, kadıköy, şişli, scooter servisi, scooter servis, teknik servisi
Nisan 04, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR