Blog

  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    Çocuk scooter modelleri eğlence amacıyla üretilen oyuncaklardır. Günümüzde çocuk scooter kullanımı her geçen gün hızla artmaktadır. Bu yazımızda çocuklar için scooter tavsiyelerinde bulunacağız.

    Çocukluk belki de ömrümüzün en güzel dönemleridir. Çocukken kötülüklerden uzak, oyuncaklar ve masallarla dolu bir hayatımız vardır. Kimi zaman bir bez bebek bize arkadaşlık yapar, kimi zaman da bir scooter yoldaşlık…

    çocuk scooter, nasıl kullanılır, çocuk scooterı, çocuk, scooter
  • Mart 23, 2020 Elektrikli Scooter

    Elektrikli scooter, günümüzde eğlence ve ulaşım amaçlı kullanılan bir araçtır. Bu yazımızda “elektrikli scooter nasıl kullanılır?” sorusuna yanıt vereceğiz.

    Scooter, genelde iki veya üç tekerli olarak üretilen ve ulaşımdan çok eğlence amaçlı kullanılan araçtı. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte elektrikli araçlarda üretilmeye ve kullanılmaya başlandı. Elektrik motoruyla tahrikli araçların içerisinde caddelerde sıklıkla görmeye başladığımız otomobiller kadar scooterlarda yer almaya başladı.

    elektrikli, scooter, nasıl, kullanılır, scooter nasıl kullanılır, scooter kullanma, elektrikli scooter
  • Mart 19, 2020 Elektrikli Scooter

    Scooter nedir ve dilimize hangi kelimelerin türemesiyle gelmiştir? Bu yazımızın konusunu “scooter ne demek?” sorusuna yanıt vermek için kaleme alıyoruz.

    Scooter, dilimize yabancı dillerden geçmiş bir kelimedir. Türk Dil Kurumu (TDK), scooter kelimesine henüz bir karşılık bulamasa da internetteki arama sonuçlarında çok çeşitli kelimeler karşınıza çıkar. Tabi bu kelimelerin temelinde espri amacı yatmaktadır. Yoksa kim scooter kelimesinin karşılığının “iki tekerlekli kaptıkaçtı” diye kullanır ki?

    Scooter kelimesinin yapısına baktığımızda yabancı bir kelime olduğunu anlayabiliyoruz. Scooter kelimesi İngilizce kökenlidir. İngilizce “scoot” kelimesinden türemiştir. Türkçe karşılığı “birden kaçma(k)/koşma(k), fırlama(k), seğirtme(k)” olan scoot kelimesine İngilizcede bir fiili gerçekleştireni belirtmek amacıyla kullanılan “er” takısı getirilmiştir. Yani scooter kelimesini birden kaçan, seyirten, fırlayan anlamlarıyla yorumlayabiliriz.

    scooter, ne demek, nedir, anlamı, scooter ne demek
  • Mart 26, 2023 Kampanyalar

    Dualtron marka elektrikli scooter siparişi verenlere elektrikli deniz scooterı ScooterAl'dan hediye! Kampanya, Dualtron Mini dışındaki tüm modellerde geçerlidir.

    dualtron, dualtron kampanyası, dualtron scooter, dualtron Turkey, dualtron Türkiye
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR