Blog

  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    X7 ve X8 Scooter nedir? X7 ve X8 elektrikli scooter modellerinin farkları ve üstünlükleri nelerdir? X7 ve X8 elektrikli scooter çeşitleri nelerdir? X7 ve X8 elektrikli scooter fiyatları nelerdir? Tüm bu sorularınıza yanıt vermek için bu makaleyi hazırlamaya karar verdik. X7 ve X8 scooterlar üzerine bilmemiz gerekenler neyse sizlere bu blog yazımızda aktarmaya çalışacağız.

    x7, x8, elektrikli, scooter, elektrikli scooter, x7 scooter, x8 scooter, citymate, kamasonic, walkerbug, hx100
  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    Elektrikli scooter modellerinde IP değeri ne anlama geliyor? IP seviyesine göre scooter özelliklerinde neler değişiyor? IP koruma seviyesi önemli midir? Bu yazımızda tüm bu merak edilen sorulara kısaca yanıt vermeye çalışacağız.

    elektrikli, scooter, ip, değerleri, anlamı, ne demek, suya dayanıklı mı, yağmurda kullanılır mı, yağmur
  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    Elektrikli scooter lastik (teker) basınçları kaç olmalı konusu oldukça önemlidir. Elektrikli scooter kullanıcılarının kendi kilo ve ağırlıklarına göre teker basınçlarını ayarlamaları tavsiye edilir. Bu yazımızda elektrikli scooter tekerlerinden ve teker basınçlarından bahsedeceğiz.

    elektrikli, scooter, teker, basıncı, teker basıncı, scooter teker basıncı, scooter lastik basıncıi lastik, lastik basıncı
  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    Şarjlı scooter modelleri ve şarjlı scooter fiyatlarını bu yazımızda sizler için yazdık. Şarjlı scooter kelimesinden kastımızın elektrikli scooter olduğunu ve halk arasında “şarjlı scooter” olarak da kullanıldığını hatırlatmak isteriz.

    Scooterlar günümüzde manüel (insan gücü tahrikli), elektrikli ve benzinli scooter modelleri olarak 3’e ayrılıyor. Bu ayrım scooterların harekete ne ile geçtiğini gösteriyor. İnsan gücü ile hareket edenler manüel veya normal scooter, akü ve elektrik motoru ile hareket edenlere elektrikli scooter ve benzinli olanlara da benzinli scooter veya motorlu scooter olarak adlandırıyoruz.

    elektrikli, scooter, escooter, skuter, elektrikli scooter
  • Nisan 04, 2023 Elektrikli Scooter

    Scooter Al olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Elektrikli scooter modellerimizden herhangi birini alan ve İstanbul’da ikamet eden müşterilerimize ürünlerini hızlı ve güvenli şekilde teslim ediyoruz. Ayrıca sepetine ücretsiz scooter eğitimi paketimizi de atan müşterilerimize talepleri doğrultusunda 1 saatlik elektrikli scooter kullanma eğitimi veriyoruz.

    ücretsiz, elektrikli, scooter, eğitimi, scooter eğitimi, elektrikli scooter
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR